Следвайте Гласове в Преди пет години кандидат-депутатът от ДБ, подкрепен и

...
Следвайте Гласове в Преди пет години кандидат-депутатът от ДБ, подкрепен и
Коментари Харесай

Кандидат-депутатът от ДБ и доброволец в Украйна Иван Калчев-Глиги: Аз съм за правото на родителите на евтаназия. Ако ти се роди урод, да можеш да го убиеш

Следвайте " Гласове " в 
Преди пет години кандидат-депутатът от Демократична България, подсилен и от Иван Калчев - Глиги  се афишира за правото на родителите да евтаназират децата си, в случай че са родени с увреждания. " Аз съм за правото на родителите на евтаназия, т.е., в случай че ти се роди изверг, да можеш да го убиеш ", споделя Иван Калчев.

Във видео от колекция на Българското либертарианско общество, извършена през 2017 година, Калчев също по този начин твърди, че той персонално няма честен проблем с търговията на деца, в случай че са от ромски генезис. 

Иван Калчев-Глиги е български доброволец, който се бори в задграничния легион на Украинските въоръжени сили. Като член на " Зелено придвижване " той е повдигнат за кандидат-депутат в листите на Демократична България в столичните 23-и и 24-и МИР.
Ето и цялостната версия на видеото, в което има още по-скандални изказвания на днешния претендент за народен представител от " Демократична България " и доброволец в Украйна.


 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР